Μαγειρεύουμε για τους...

Φίλιππος Παπαχριστόπουλος για την BOXEAT

Η Boxeat ταίριαξε γάντι στον τρόπο ζωής μου!

Δεν παίζω ποτέ με την διατροφή μου! Είναι το καύσιμό μου και θέλω το καλύτερο. Όταν για πρώτη φορά άκουσα την Boxeat ήμουν περίεργος να δοκιμάσω αυτό για το οποίο όλοι μίλαγαν. Όταν ήρθε το Boxeat menu μου στο σπίτι δεν περίμενα ότι θα ενθουσιαζόμουν τόσο! Πρωτεΐνη, υδατάνθρακες και ότι άλλο χρειαζόμουν στη σωστή ποσότητα! Και για αθλητές που ξέρουν τί σημαίνει σωστή διατροφή αυτό είναι σπάνιο! Η Boxeat ήρθε και κούμπωσε στην καθημερινότητά μου!

Παπαχριστόπουλος Φίλιππος Πρωταθλητής Tennis

Η εμμονή μου με τη Boxeat!

Το επάγγελμα του μοντέλου έχει μια βασική προϋπόθεση: Να έχεις ένα δυνατό και όμορφο κορμί. Αυτό απαιτεί καθημερινές θυσίες και πολλές φορές γίνεται πολύ δύσκολο. Η Boxeat μου έδωσε τη λύση. Τρώγοντας τα 5 γεύματα που περιέχονται στο κουτί της Boxeat, όχι απλά διατηρούμαι ακριβώς στα κιλά που θέλω, αλλά ακόμα πιο σημαντικό , το καταφέρνω τρώγοντας υγιεινά χωρίς να ξεχνώ να παραλείψω κάποιο γεύμα ή ακόμα χειρότερα να καταφύγω σε λύσεις έτοιμου φαγητού. Έχω πάθει εμμονή με τη Boxeat!

Αλεξάνδρα Κουτρομάνου Model - TV Persona
Αλεξάνδρα Κουτρουμάνου για την BOXEAT

Έλλη Ντεντιδάκη για την BOXEAT

Βρήκα τη λύση για μια σωστή διατροφή χωρίς στερήσεις με τη Boxeat!

Είμαι στο γραφείο πολλές ώρες! Ίσως και περισσότερες από όσο θα έπρεπε! Και η αλήθεια είναι ότι ξεχνάω να φάω! Το συνειδητοποίησα όταν έκανα τις τελευταίες εξετάσεις αίματος!H Boxeat μου κέντρισε το ενδιαφέρον όταν είδα μια συνάδελφο στο δικαστήριο να κρατά το box. Μόλις ολοκλήρωσα την παραγγελία και το πρώτο box ήρθε στο γραφείο νωρίς το πρωί ένιωσα ότι παίρνω πάλι πίσω τον έλεγχο της ζωής μου. Και αυτό σκοπεύω να κάνω από εδώ και στο εξής!

Έλλη Ντεντιδάκη Δικηγόρος

Μεσογειακή διατροφή στην πόρτα μου από τη Boxeat!

Είμαι μια ζωή μέσα στα γήπεδα! Μεγάλωσα κλωτσώντας συνέχεια μια μπάλα! Στην Πολωνία όπου είναι και ο τόπος καταγωγής μου έπαιζα στις 5 μεγαλύτερες ομάδες της Α’ Εθνικής! Όταν πήρα μεταγραφή στην ΑΠΟΕΛ Κύπρου αλλά και στον ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ Πειραιώς της Β’ Εθνικής γνώρισα την μεσογειακή διατροφή και ενθουσιάστηκα ! Όχι μόνο επειδή είναι υγιεινή και ισορροπημένη αλλά επειδή είναι νόστιμη! Και μόλις είδα ότι η Boxeat συνδυάζει την υγιεινή Μεσογειακή διατροφή με πεντανόστιμες γεύσεις και ποικιλία στα γεύματά μου ήξερα ότι βρήκα ότι ακριβώς χρειαζόμουν! Κάθε πρωί ανυπομονώ για τη διαδικασία της παραλαβής της Boxeat στην πόρτα μου!Και ακόμα πιο πολύ απολαμβάνω όταν πρώην συμπαίκτες και φίλοι με ρωτάνε πώς διατηρούμαι σε φόρμα!Thank you Boxeat!

Jarek Popiela Ποδοσφαιριστής
Jarek Popiela για την BOXEAT
Νικηφόρος για την BOXEAT

H Boxeat μαγειρεύει για μένα!

Απολαμβάνω το καλό φαγητό, όταν είναι ποιοτικό και όταν δεν μου δημιουργεί το αίσθημα της ‘ενοχής’. Με τον ρυθμό που όλα κινούνται γύρω μου δεν έχω τον χρόνο να καταναλώσω αυτά για τα οποία είμαι σίγουρος. Με την Boxeat στην ζωή μου είμαι ήρεμος πια. Ξέρω ότι τα γεύματα μου περιέχουν όλα όσα ο οργανισμός χρειάζεται καθημερινά για να ανταπεξέλθει στους τρελούς ρυθμούς που ζω.

Νικηφόρος Τραγουδιστής

Η καθημερινότητά μου είναι έντονη και οι απαιτήσεις πολλές!

Το επάγγελμά μου είναι δύσκολο αλλά με έχει διδάξει μία βασική αρχή!Τη σημαντικότητα της διατροφής! Για αυτό τον λόγο, όταν η Boxeat έκανε την εμφάνισή της στη ζωή μου ένιωσα αμέσως την διαφορά!Η Boxeat αποτελεί την λύση μου ατο θέμα διατροφής αλλά και άσκησης!Θρεπτικά στοιχεία, βιταμίνες και ένα πρόγραμμα γυμναστικής που μπορεί να συγκριθεί με προγράμματα που έχω συναντήσει μόνο στο εξωτερικό!Η Boxeat ήρθε στη ζωή μας και θα μείνει!

Ελευθερία Μπουδαλάκη Γιατρός
Ελευθερία Μπουδαλάκη για την BOXEAT
BOXEAT | Πώς λειτουργεί
BOXEAT | Πώς λειτουργεί