Τρόποι πληρωμής

Η κατάθεση/έμβασμα πραγματοποιείται σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελίας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωσή της.

  • Πειραιώς 6884137905458 Iban: GR7401718840006884137905458 

 

Η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας είναι πλεόν διαθέσιμη και υπάρχει η δυνατότητα άτοκων δόσεων για τις αγορές σας από το www.boxeat.gr

Η πληρωμή μέσω paypal μπορεί να χρησιμιοποιηθεί επίσης για τις πληρωμές σου στο www.boxeat.gr, με την προϋπόθεση ότι έχεις λογαριασμό Paypal. Αν δεν έχεις, μπορείς πολύ εύκολα να δημιουργήσεις έναν πατώντας ΕΔΩ.

Τρόποι Τιμολόγησης

  • Απόδειξη λιανικής κατά την παράδοση της παραγγελίας σου
  • Τιμολόγιο κατά την παράδοση της παραγγελίας σου αρκεί να καταχωρήσεις τα στοιχεία της εταιρείας σου πριν την ολοκλήρωση της αγοράς του BOX MENU σου

 

Σε ενημερώνουμε ότι κατά την πρώτη φορά χρήσης της πιστωτικής κάρτας σου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενδέχεται να σου ζητηθεί να αποστείλεις αντίγραφο της ταυτότητάς σου καθώς και της κάρτας που χρησιμοποίησες για την συναλλαγή (με εμφανή μόνο τα 4 τελευταία ψηφία της εμπρόσθιας όψης και με καλυμμένα τα στοιχεία του τριψήφιου κωδικού ασφαλείας CVV της πίσω όψης)