Φωτεινή Δροσινού

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Η Φωτεινή Δροσινού, πτυχιούχος Διαιτολόγος με πολυετή εμπειρία στην αντιμετώπιση κλινικών περιστατικών, έχει αναλάβει τον σχεδιασμό των μενού της BOXEAT, φροντίζοντας για τους συνδυασμούς των γευμάτων με κύριο μέλημα την εκπαίδευσή σου στην ισορροπημένη διατροφή.

Θοδωρής Λαζαρίδης

Chef

Ο Θοδωρής Λαζαρίδης με τις ευφάνταστες ιδέες και τη δημιουργικότητά του αλλά και μαζί με την εμπειρία του από μεγάλες κουζίνες έρχεται να απογειώσει τα μενού και τα πιάτα της BOXEAT.

Εύη Σαραντοπούλου

Trainer Ενδυνάμωσης

Η Εύη Σαραντοπούλου εδώ και μια δεκαετία προπονεί μερικούς από τους μεγαλύτερους αστέρες της showbiz και είναι εκείνη θα χαρίσει στο σώμα σου μυϊκή δύναμη και γράμμωση!

Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου

Kickbox Trainer

Πρωταθλητής στο kick boxing έχει κάνει περήφανη την Ελλάδα και το ταλέντο του αναγνωρίζεται διεθνώς αφού κατέχει τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Είναι εκείνος που θα σε κάνει να ιδρώσεις και να κάψεις θερμίδες!

Χρυσούλα Λαζούρα

Yoga Instructor

Η miss yoga της παρέας διδάσκει τα τελευταία χρόνια και έχει δει τους πελάτες της να μεταμορφώνονται τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Οι τεχνικές της yoga χαρίζουν στο σώμα ελαστικότητα και ένα όμορφο ευθυγραμμισμένο σχήμα.