Διατροφή - Διαιτολογία & Κουζίνα

Διατροφή - Διαιτολογία & Κουζίνα

Πολλά θα μπορούσαμε να αναφέρουμε, όμως επειδή ο καθένας μας είναι διαφορετικός και ξεχωριστός, με τις προσωπικές του επιθυμίες και συνήθειες, είναι καλό να γνωρίζετε πώς με κάθε απόκτηση προγράμματος της Boxeat, σας παρέχονται αποκλειστικές αναλυτικές και εξατομικευμένες διατροφικές συστάσεις και οδηγίες για κάθε θέμα σχετικό με τη διατροφή, που πιθανά προκύψει.

Έτσι, σας δίνονται αναλυτικές οδηγίες για το τι μπορείτε να καταναλώσετε και τι όχι, τι πρέπει να προσέξετε κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας του προγράμματός σας, τι να επιλέξετε και τι να απορρίψετε αν βρεθείτε έξω, ή σε μία εκδήλωση, τι μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε το μεταβολισμό σας και πολλά άλλα ενδιαφέροντα, αλλά και σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν.

on 12/11/2015 by BOX EAT

Όχι. Τα προγράμματα της Boxeat, σχεδιάζονται για να καλύπτουν τις θερμιδικές απαιτήσεις και θρεπτικές ανάγκες του καθενός.

Τα Be-Slim Plans (προγράμματα για μείωση του σωματικού σας βάρους) είναι χαμηλά σε θερμίδες (1400/ 1600/ 1800 Kc/24h), αλλά πάντα σε συνάρτηση με τα προσωπικά σας στοιχεία (φύλο, ύψος, ηλικία, προτιμώμενο βάρος ειδικά για εσάς), και ποτέ κάτω από 1400 θερμίδες ανά ημέρα (στα προγράμματα 5 γευμάτων). Έτσι εξασφαλίζουμε πλήρη κάλυψη σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και  μέταλλα, και ταυτόχρονα μείωση του βάρους σας (2-4 κιλά το μήνα).

on 12/11/2015 by BOX EAT

Κατά τη διάρκεια της διατροφής σας (μείωση, διατήρηση, αύξηση βάρους), μπορείτε ελεύθερα να καταναλώνετε, νερό (μεταλλικό ή ανθρακούχο), καθώς επίσης και σόδα (όχι tonic).

Ακόμη μπορείτε, εφ’ όσον δεν συντρέχουν άλλοι απαγορευτικοί λόγοι υγείας, να καταναλώσετε από 1-5 μικρομερίδες αλκοολούχων ποτών (μπύρα, κρασί, ουισκι, βότκα, κ.α).

Αναλυτικές οδηγίες σας παρέχονται με την απόκτηση κάθε προγράμματος που επιλέγετε.

on 12/11/2015 by BOX EAT

Προς το παρόν τα προγράμματα της Boxeat, δεν περιλαμβάνουν ειδικό πρόγραμμα διατροφής για νηστεία.

Να γνωρίζετε πώς είναι στα άμεσα σχέδια μας η παροχή Ισορροπημένων Διατροφικών προγραμμάτων Νηστείας.

on 12/11/2015 by BOX EAT

Προς το παρόν τα προγράμματα της Boxeat, δεν περιλαμβάνουν ειδικό πρόγραμμα διατροφής για χορτοφάγους.

Να γνωρίζετε πώς είναι στα άμεσα σχέδια μας η παροχή Ισορροπημένων Χορτοφαγικών προγραμμάτων.

on 12/11/2015 by BOX EAT

Στην περίπτωση ύπαρξης Συνδρόμου Πολυκυστικών Ωοθηκών (ΣΠΩ), επιβάλλεται να το αναφέρετε κατά την συμπλήρωση της φόρμας στοιχείων και του ιατρικού ιστορικού σας. Μπορείτε ακόμα να μας περιγράψετε αναλυτικά αυτό που σας απασχολεί, ώστε να προσαρμόσουμε ακόμη περισσότερο τη Διατροφή σας στα μέτρα σας.

Προσοχή, μην αποκρύπτετε στοιχεία ιατρικού περιεχομένου. Η Boxeat δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα.

on 12/11/2015 by BOX EAT

Προς το παρόν τα προγράμματα της Boxeat, δεν περιλαμβάνουν ειδικό πρόγραμμα διατροφής για περιπτώσεις διαπιστωμένης δυσανεξίας στη γλουτένη ή στη λακτόζη.

Προσοχή, μην επιλέγετε αυτοβούλως προγράμματα της Boxeat, εάν έχετε διαπιστωμένη δυσανεξία σε κάποιο από τα παραπάνω. Η Boxeat δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα.

on 12/11/2015 by BOX EAT

Προς το παρόν τα προγράμματα της Boxeat, δεν περιλαμβάνουν ειδικό πρόγραμμα διατροφής για περιπτώσεις εγκατεστημένου Σακχαρώδους Διαβήτη (τύπου Ι / ΙΙ / εγκύου). Συμβουλευθείτε το γιατρό σας.

Προσοχή, μην επιλέγετε αυτοβούλως προγράμματα της Boxeat, εάν είστε Διαβητικός. Η Boxeat δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα.

on 12/11/2015 by BOX EAT

Στην περίπτωση εγκυμοσύνης ή θηλασμού, δεν επιτρέπεται καμία απώλεια βάρους.

Προσοχή, μην επιλέγετε αυτοβούλως προγράμματα της Boxeat, αν ανήκετε σε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις. Η Boxeat δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα.

on 12/11/2015 by BOX EAT

Τα προγράμματα της BOXEAT είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να σας παρέχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που το σώμα σας χρειάζεται, και ταυτόχρονα να αποκτήσετε ένα υγιές βάρος, σύμφωνα πάντα με το φύλο, την ηλικία και το ύψος σας.

Η μείωση του βάρους και του λιπώδους ιστού, είναι υπολογισμένη στα 2-4 κιλά το μήνα από τη διατροφή και 1 - 2 κιλά από το πρόγραμμα BOXFIT, επίπεδα ασφαλή για υγιή απώλεια βάρους, ευκολότερη και πιο σίγουρη διατήρηση – συντήρηση του νεοαποκτηθέντος βάρους, καθώς και μειωμένο κινδύνου επαναπρόσληψης του βάρους που χάθηκε.

on 12/11/2015 by BOX EAT

Τα γεύματα της BOXEAT είναι σχεδιασμένα από ομάδα Διατροφολόγων – Διαιτολόγων, ώστε να είναι ισορροπημένα καθόλα.

Να παρέχουν δηλαδή, το ιδανικό θερμιδικό ισοζύγιο ανάλογα με τον επιθυμητό στόχο (αύξηση, μείωση, διατήρηση), να υπάρχει η κατάλληλη κατανομή θερμίδων στα θρεπτικά συστατικά (υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λιπαρά), ανάλογα με διατροφικές ανάγκες του καθενός, και ακόμα την κάλυψη των Συνιστώμενων Ημερήσιων Προσλήψεων σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα, σε συμφωνία με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα (EU RDA 2004)

on 12/11/2015 by BOX EAT

Η Boxeat σας παρέχει διαφορετικές επιλογές προγραμμάτων, ανάλογα τον επιθυμητό σας στόχο. Όλα τα προγράμματα μας είναι προσαρμοσμένα στις διαφορετικές διατροφικές ανάγκες και απαιτήσεις του καθενός. Υπάρχουν λοιπόν τα εξής προγράμματα:

 

Be Slim (για μείωση του σωματικού σας βάρους): Πλήρες πρόγραμμα Διατροφής αποτελούμενο από 3 κύρια γεύματα και 2 σνακ. Αυτό το πρόγραμμα σας παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, ώστε να μειώσετε το νούμερο της ζυγαριάς, να χάσετε πόντους και να σμιλεύσετε το σώμα σας. Και όλα αυτά χωρίς να στερηθείτε κάτι από την διατροφή σας. Καμία έλλειψη βιταμινών, κόπωση, αδυναμία ή ζαλάδες, αντίθετα νιώθετε ανάλαφροι, ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια.

Επιλογές βάσει ατομικού διατροφολογικού προφίλ=> 1400/ 1600 /1800/2000 Kc/ 24h.

 

Be Balanced (για υγιεινή διατροφή, για διατήρηση βάρους ή συντήρηση νεοαποκτηθέντος βάρους): Πλήρες πρόγραμμα Διατροφής αποτελούμενο από 3 κύρια γεύματα και 2 σνακ. Αυτό το πρόγραμμά σας βοηθάει να τρώτε υγιεινά, να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος, στο πέρασμα του χρόνου προσαρμοσμένο στα μέτρα σας,  ή ακόμα να συντηρήσετε το νέο βάρος που αποκτήσατε μετά τη λήξη κάποιου άλλου προγράμματος της Boxeat, , χωρίς προβλήματα υγείας σχετικά με την διατροφή (π.χ. υψηλή πίεση, αυξημένα λιπίδια αίματος, υψηλές τιμές σακχάρου κ.α)  

Επιλογές βάσει ατομικού διατροφολογικού προφίλ=> 1600/ 1800 /2000 Kc/ 24h.

 

Be Sporty (για αύξηση μυϊκής μάζας): Πλήρες πρόγραμμα Διατροφής αποτελούμενο από 3 κύρια γεύματα και 2 σνακ. Αυτό το πρόγραμμα, σε συνδυασμό με εντατικό πρόγραμμα ασκήσεων για αύξηση μυϊκής μάζας, σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά σε ισορροπία για να αυξήσετε μεν την μυϊκή σας μάζα, αλλά ταυτόχρονα να προστατεύσετε και την υγεία σας και τα ζωτικά σας όργανα (καρδιά, νεφρά, ήπαρ, κ.λπ).

Επιλογές βάσει ατομικού διατροφολογικού προφίλ=> 2300 /2500 /2800 Kc/ 24h.

 

Business (για εργαζόμενους και επαγγελματίες): Πλήρες πρόγραμμα Ημιδιατροφής, αποτελούμενο από 2 κύρια γεύματα και 1 σνακ. Αυτό το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να επιτύχετε το στόχο σας, ακόμα και όταν εργάζεστε, παρέχοντας σας τα γεύματα που θα χρειαστεί να καταναλώσετε, ανάλογα με το στόχο σας (μείωση / διατήρηση / αύξηση βάρους), μέχρι το νωρίς το απόγευμα.

Επιστρέφοντας στο σπίτι, μπορείτε να καταναλώσετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το γεύμα της επιλογής σας, σύμφωνα πάντα με ισορροπημένες διατροφικές συστάσεις και οδηγίες, ανά περίπτωση, από τον Διατροφολόγο της Boxeat.

Τα προγράμματα Business είναι:

Business Small 1600Kc=>1100Kc 

Business Large 2300Kc=>1600Kc

on 12/11/2015 by BOX EAT

Οι Σεφ και οι Διατροφολόγοι μας επιλέγουν ένα προς ένα τα συστατικά των γευμάτων που θέλουν να δημιουργήσουν.

Κάθε πιάτο προετοιμάζεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξασφαλιστεί, ότι το τελικό προϊόν θα περιέχει το μέγιστό αριθμό των θρεπτικών συστατικών που πρέπει να περιλαμβάνει.

Αφού δημιουργηθεί η συνταγή αναλύεται μεθοδικά μέσα από επαγγελματικό Διαιτολογικό πρόγραμμα ανάλυσης τροφίμων.

Αποτέλεσμα αυτής της ανάλυσης, είναι ο διατροφικός πίνακας του γεύματος (παρέχετε μαζί με τα γεύματα σας), στον οποίο βρίσκετε αναλυτικά, όλα όσα περιλαμβάνει το γεύμα σας (συστατικά, θερμιδικό περιεχόμενο, περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, αλλεργιογόνα, κλπ), καθώς και έξτρα πληροφορίες σχετικά με την διατροφή και την υγεία σας.

Έτσι λοιπόν, εξασφαλίζουμε ότι τα γεύματα σας είναι ισορροπημένα, παρέχουν πλήρη κάλυψη σε θρεπτικά συστατικά και ταυτόχρονα είναι γευστικά.

on 12/11/2015 by BOX EAT
BOXEAT | Πώς λειτουργεί
BOXEAT | Πώς λειτουργεί