Φαγητό & Κουζίνα

Φαγητό & Κουζίνα

Επειδή ο καθένας από μας, έχει διαφορετικά γούστα, πιθανόν να προκύψει επιθυμία για αλλαγή κάποιου ή κάποιων συστατικών του γεύματος.

Σε αυτή την περίπτωση είναι καλό να γνωρίζετε πώς η Boxeat έχει μεριμνήσει να έχει ένα εναλλακτικό γεύμα ανά μήνα ως αντικαταστάτη.

on 12/11/2015 by BOX EAT

Τα γεύματα της ΒΟΧΕΑΤ έχουν δημιουργηθεί για κρύα, αλλά και ζεστή κατανάλωση. Αν επιθυμείτε να αναθερμάνετε το γεύμα σας, μπορείτε, μιας και τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούνται είναι σύμφωνα με τα Διεθνή και Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας, και κατάλληλα και για αυτή τη χρήση. 

Η συσκευασία είναι από φυσικά υλικά και ανθεκτική: σε θερμότητα έως 100ο C, σε φούρνο μικροκυμάτων (η χρήση μικροκυμάτων γενικά, δεν συστήνεται, αφού καταστρέφει το μεγαλύτερο ποσοστό των βιταμινών), σε ατμομάγειρα, σε ηλεκτρικό φούρνο έως 220ο C και σε ψύξη έως -25ο C.

on 12/11/2015 by BOX EAT

Τα υλικά μας προέρχονται πάντα από αξιόπιστες ελληνικές ή ευρωπαϊκές πηγές, που πληρούν τους Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς κανονισμούς για τα τρόφιμα.

Οι προμηθευτές μας, μας παρέχουν πάντα φρέσκα, εποχιακά και υψηλής ποιότητας προϊόντα, χωρίς τη χρήση γενετικώς μεταλλαγμένων πρόσθετων και ενισχυτών γεύσης.

Μερικά παραδείγματα: φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής κατά κόρον από Έλληνες καλλιεργητές, τομάτες και αγγούρια Κρήτης, Καρότα και Εύβοιας, κρεμμύδια και πατάτες Πελοποννήσου, αγουρέλαιο και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης / Μάνης / Καλαμάτας / Τρικάλων, φέτα ΠΟΠ Μυτιλήνης, γραβιέρα ΠΟΠ Νάξου, ανθότυρο και μυζήθρα Καλαμπάκας, κ.α

on 12/11/2015 by BOX EAT

Θέλουμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο, για το λόγο αυτό, τα γεύματα παρασκευάζονται καθημερινά από μια ομάδα επαγγελματιών σεφ και μαγείρων.

Μαγειρεύονται πάντα σε κουζίνα υψηλών προδιαγραφών και προτύπων ασφαλείας, σύμφωνη με τους Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς Κανονισμούς περί της Ασφάλειας των Τροφίμων.

Χρησιμοποιούνται οι πιο κατάλληλες μέθοδοι για την παρασκευή, συσκευασία και διανομή των γευμάτων, με στόχο και σκοπό την παροχή υγιεινών και διατροφικά ισορροπημένων γευμάτων, την ελάχιστη απώλεια θρεπτικών συστατικών κατά το μαγείρεμα, τη διατήρηση της φρεσκάδας των υλικών, αλλά και την γεύση, ώστε να φτάνουν στα χέρια σας νόστιμα πιάτα, πάντα φρέσκα και αναλλοίωτα.

on 12/11/2015 by BOX EAT
BOXEAT | Πώς λειτουργεί
BOXEAT | Πώς λειτουργεί