Γιατί Boxeat

Η Boxeat είναι μία πρωτοποριακή εταιρεία στην Ελλάδα που ακολουθεί την παγκόσμια τάση του wellness κι έχει μια και μόνο αποστολή:

να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σου!

Παρέχει 5 γεύματα ημερησίως τα οποία παραδίδονται στην πόρτα σου κάθε πρωί και τα οποία ετοιμάζονται λίγες ώρες πριν. Ταυτόχρονα σου προσφέρει ένα μοναδικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής αποτελούμενο από 3 είδη άσκησης που για πρώτη φορά συνδυάζονται και δημιουργούν ένα πρωτοποριακό και εξειδικευμένο σύστημα εκγύμνασης. Γνωρίζουμε πως ο μοναδικός τρόπος για να μείνεις πιστός σε μια σωστή διατροφή είναι το φαγητό να είναι σταθερά απολαυστικό και να σου αφήνει την αίσθηση της πληρότητας.

 

Το κλειδί της BOXEAT είναι οι σωστές ποσότητες και η σωστή κατανομή σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λιπαρά. Τα προγράμματά μας βασίζονται στην τέλεια ισορροπημένη διατροφή και όχι στον αποκλεισμό τροφών. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις διατροφικές σου ανάγκες, σε προσκαλούμε να θέσουμε μαζί τους στόχους σου και να τους κατακτήσουμε.

 

 Στη BOXEAT είμαστε όλοι καλοφαγάδες και έχουμε αναλάβει μια πραγματικά σημαντική αποστολή. Να προετοιμάζουμε καθημερινά τα γεύματά σου τα οποία σχεδιάζουμε με ιδιαίτερη προσοχή . Για εμάς στη BOXEAT, η προέλευση και η φρεσκάδα των τροφίμων μας είναι εξίσου σημαντική με την γεύση τους.

Η καρδιά της BOXEAT βρίσκεται στην κουζίνα μας. Είναι το κομβικό σημείο, όπου οι επιστημονικές γνώσεις των διαιτολόγων συναντούν την εμπειρία και την φαντασία των σεφ μας!

 

Το φαγητό είναι αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα. Ναι, η υπηρεσία μας είναι άριστη και η παράδοση των γευμάτων στην πόρτα σου είναι αδιαμφησβήτητα ιδανική για όλους. Αυτό που μας κάνει όμως να ξεχωρίζουμε είναι η ποιότητα των υλικών μας.

a1pleonektimata
a2pleonektimata
a3pleonektimata
a4pleonektimata
a5pleonektimata
a6pleonektimata
a7pleonektimata
a8pleonektimata

Πάθος μας στη Boxeat είναι η προετοιμασία γευστικών και φρέσκων προγραμμάτων διατροφής που έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσαρμόζονται τέλεια στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου. Τα προγράμματά μας περιέχουν μερίδες προσεκτικά μελετημένες ως προς τις θερμίδες και τα θρεπτικά συστατικά και είναι εμπλουτισμένα με τη δύναμη των βοτάνων και των μυρωδικών για να συμβάλλουν ενεργά στην επίτευξη του δικού στο στόχου. Αν έχεις βάλει σκοπό να αλλάξεις την ποιότητα της ζωής σου, επίλεξε το πρόγραμμα της BOXEAT και απόλαυσε το ταξίδι μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου στο τέλος του μήνα!

Γιατί τότε, όλη η ομάδα της BOXEAT θα σε συγχαρεί για την προσπάθεια που έκανες και θα είναι δίπλα σου όταν θα απολαμβάνεις τα αποτελέσματά της! Τώρα αν εσύ έχεις βάλει στόχο

  • Να χάσεις βάρος
  • Να ακολουθήσεις ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής για ευεξία και καλή φυσική κατάσταση
  • να αποκτήσεις αθλητικό και γραμμωμένο κορμί

Δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να πατήσεις ΕΔΩ


BOXEAT | Πώς λειτουργεί

BOXEAT | Πώς λειτουργεί